Inspirerende Art Vakanties 
Inspiring Art Holidays - Vacances D'Art  

Resi en Ambert van Eeten

 

Resi en Ambert zijn in april 2004 naar Frankrijk vertrokken. Zij hebben zich sinds die tijd volledig bezig gehouden met de restauratie van "Residence Ambert" het realiseren van het gastenverblijf, het aanleggen van de tuin en het plaatsen van het zwembad. Nu is de tijd aangebroken om "Residence Ambert" open te stellen voor de "Creatieve Art" liefhebber.


Resi volgde de opleiding Activiteiten Begeleiding op "Princenoord" in Breda. Deze opleiding was in die tijd zeer breed georiënteerd op kunstzinnige vorming en handenarbeid. En dit groeide uit tot schilderen, beeldhouwen, boetseren, meubels restaureren en stofferen, poppen maken, sieraden maken, bloemschikken, decoreren, te veel om op te noemen.
Daarna heeft zij ruim 15 jaar les gehad van verschillende kunstenaars op het gebied van schilderen, boetseren en beeldhouwen aan het Pieter Breughel Instituut te Veghel.
Resi begon haar eigen handenarbeidwinkel in Veghel (Noord Brabant), waar zij cursussen gaf en tentoonstellingen organiseerde. Door haar veelzijdigheid en interesse in vele disciplines en het geven van cursussen hierin, heeft zij een enorme know-how opgebouwd.

 

De onuitputtelijke bron van inspiratie groeit mede door het materiaal waar Resi mee werkt en de dingen die zij in haar omgeving waarneemt, zodat kunstwerken langzaam onder haar handen ontstaan. 
Veelzijdig, intrigerend, voor sommige mensen onbegrijpelijk om zich zoveel technieken te hebben eigen gemaakt, te gebruiken en zich ook nog te kunnen specialiseren.  Voor Resi is deze veelzijdigheid een deel van haar innerlijk die zij omzet in haar kunstwerken.
Het leven op het Franse platteland geeft Resi, anders dan in Nederland, de rust en de ruimte om scheppend bezig te zijn.
Resi heeft haar eigen galerie, waar haar kunstwerken permanent tentoongesteld zijn; neem ook een kijkje in de galerie op deze site.

Kies voor een heerlijk ontspannen creatieve vakantie en ga voor meer informatie naar de pagina
"Verblijf".


 

  

 

  


 


 


 


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info